Coppa di Parma skiljer sig från andra sorters Coppa eftersom man använder sig av kött från samma grisras som man använder till Parmaskinka. Lufttorkas i minst 12 månader av familjen Ferrari Cav. Bruno i Parmaprovinsen som är tredje generationen i en väldigt traditionsrik hantverksproduktion. En helt unik och fantastisk Coppa av högsta kvalitet.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 1,9 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 6 |
Kolli per lav | 10 |
Lager per pall | 5 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Italienskt fläskkött (skinka), salt, kryddor, konserveringsmedel (E252) |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |