Di Marco's Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och på surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden. Fri från GMO och vegansk.
Varumärke
Di Marco
Ursprungsland
Italien
Nettovikt i kilo
0,23
Enhet
Styck
Antal per kolli
16
Kolli per lav
5
Lager per pall
8
EAN-nummer
8058640072972
Kylvara
Nej
Ingredienser
VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Kan innehålla spår av senap.
Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min.
Allergentyp
Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten,Sojabönor och produkter baserade på soja