Pinsa Romana Di Marco Classic 1x230 g

2258Skriv ut
Di Marco's Originale Pinsa Romana, bakas enligt ett välbevarat recept på vetemjöl, sojamjöl, rismjöl och på surdeg som får jäsa i 72 timmar innan den förgräddas. Resultatet är en pinsa med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Skaparen av originalet, Di Marco, leder fortfarande pinsa-marknaden. Fri från GMO och vegansk.
VarumärkeDi Marco
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo0,23
EnhetStyck
Antal per kolli16
Kolli per lav5
Lager per pall8
EAN-nummer 8058640072972
KylvaraNej
Ingredienser VETEmjöl, vatten, torkad VETEsurdeg, rismjöl, SOJAmjöl, extra jungfruolivolja, solrosolja, salt, jäst, konserveringsmedel: sorbinsyra (E200). Kan innehålla spår av senap. Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 1 dygn. Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 240 °C i 5-8 min.
Allergentyp Spår av senap,Spannmål som innehåller gluten,Sojabönor och produkter baserade på soja
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)972
Energi (Kcal/100g)230
Fett2,4
Varav mättade fettsyror0,4
Kolhydrat41
Varav sockerarter2,6
Protein10,2
Salt0,47

Andra som köpte denna köpte också