Pinsa Romana glutenfri, bakas enligt ett välbevarat recept från Di Marco baserat på majsstärkelse. Resultatet är en pinsa av hög kvalitet med krispig yta och mjukt inre som behåller sin krispighet långt efter bakning. Fri från gluten, laktos och vegansk.
Varumärke
Romana
Ursprungsland
Italien
Nettovikt i kilo
0,25
Enhet
Styck
Antal per kolli
5
Kolli per lav
10
Lager per pall
8
EAN-nummer
8052862040078
Kylvara
Nej
Ingredienser
Vatten, majsstärkelse, extra jungfruolivolja, solrosolja, maltodextrin, ärtprotein, quinoamjöl, torkad surdeg av ris, vegetabiliska fibrer (från betor och psyllium), hydroxipropylmetylcellulosa, potatisstärkelse, salt, jäst (S.Cerevisiae), konserveringsmedel: sorbinsyra (E200).
Öppnad förpackning förvaras kylt och används inom 2 dygn.
Tillagning av förbakad pinsabotten: lägg till önskad topping på pinsabotten och grädda i förvärmd ugn på 250 °C i ca. 5 min.