Bakom detta vin ligger familjen Zahonero vars ägor ligger i ett unikt naturområde ca 80 km väster om Valencia. Druvorna skördas för hand och efter jäsning får vinet vila på franska ekfat i 9 månader innan det buteljeras. Smaken är intensiv med mycket mörka frukter och en lång balanserad eftersmak.
Ursprungsland | Spanien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,75 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kylvara | Nej |
Alkohol % (till NAV) | 14,5 |
Vinregion | Valencia |
Ingredienser | 40% Bobal, 30% Tempranillo, 30% Merlot |
---|---|
Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |