Syrah- och grenachedruvor som först fått mogna var för sig och sedan blandats. 65% av druvorna har fått mogna i ståltankar och 35% i ekfat i åtta månader för att få fram den djupa smaken. Färgen är mörkt röd och klar. Dofterna är komplexa med toner av jordgubb, björnbär, mysk, peppar och örter. Välbalanserad lång eftersmak. Serveras vid 14-16°C. Från Ventoux (AOC) i Rhône.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,75 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kylvara | Nej |
Alkohol % (till NAV) | 13,5 |
Vinregion | Rhône |
Ingredienser | Syrah- och grenachedruvor |
---|---|
Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |