Bloc indikerar att det har använts flera bitar lever som pressats ihop till en slät massa som här smaksätts med Armagnac på ett klassiskt franskt vis. Ett utmärkt alternativ till den dyrare foie gras entier. Burken kan läggas i varmt vatten innan den öppnas vilket gör den enklare att ta ut. Från vår leverantör Clos Saint Sozy i regionen Sud-Ouest i det sydvästra gastronomiska hörnet av Frankrike.
Varumärke | Clos Saint Sozy |
---|---|
Ursprungsland | Frankrike |
Nettovikt i kilo | 0,1 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 20 |
Kolli per lav | 11 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 3443705018821 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | Foie gras av anka, vatten, armagnac, salt, peppar. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 2248 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 546 |
Fett | 57 |
Varav mättade fettsyror | 22 |
Kolhydrat | 1,9 |
Varav sockerarter | 1,8 |
Protein | 4,9 |
Salt | 1,3 |