Utmärkt lufttorkad skinka, lagrad i minst 18 månader enligt toskanska traditioner hos Savigni i norra Italien, mitt emellan Bologna och Florens. Val di Limentra är ett naturskönt område med nästan perfekta förutsättningar för att lufttorka kött och just mikroklimatet här ger denna skinka en helt unik smak. Beställningsvara.
Varumärke | Savigni |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 8,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Fläskkött (ursprung Italien), salt från Cervia, svartpeppar. |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 985 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 235 |
Fett | 28 |
Varav mättade fettsyror | 6,1 |
Kolhydrat | 0,1 |
Varav sockerarter | 0,1 |
Protein | 27 |
Salt | 5,9 |