Gruyère Noir, Terroir Suisse Selection med svart etikett tillverkas av Jean-Marie Dunand. Mjölken produceras på 900 meters höjd där gräset innehåller mycket örter. Lagrad i 16 månader. Supergold i World Cheese Awards. Guldpremierad, det bästa av vad Gruyèreregionen kan erbjuda. Komplex balans mellan sötma och salt, underliggande nötig karamellsmak med toner av svamp, hö, jord och frukt.
Varumärke | Terroir Suisse |
---|---|
Ursprungsland | Schweiz |
Nettovikt i kilo | 4 |
Avrunnen vikt i kilo | 4 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 10 |
EAN-nummer | 2382192400003 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad MJÖLK, syrningskultur, löpe, salt. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1656 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 399 |
Fett | 32,1 |
Varav mättade fettsyror | 19,4 |
Kolhydrat | 0,5 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26,9 |
Salt | 1,5 |