Pecorino Romano DOP 170 g

2264Skriv ut
Den berömda romerska versionen av fårosten Pecorino görs fortfarande utifrån samma principer som i antikens Rom. De nuvarande produktionszonerna omfattar dock även Sardinien och provinsen Grosetto i Toscana, förutom naturligtvis regionen Lazio, där Rom ligger. Denna Pecorino Romano är underbart kraftfull och intensiv och utvecklas i riktning mot det pikanta hållet med tiden.
VarumärkeGran Cao
UrsprungslandItalien
Nettovikt i kilo0,17
EnhetStyck
Antal per kolli12
Kolli per lav24
Lager per pall12
KylvaraJa
Ingredienser Pastöriserad fårMJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, löpe från lamm. Skorpan är inte ätbar.
Allergentyp Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos)
Allergener Ja
Energi (Kj/100g)1638
Energi (Kcal/100g)401
Fett33
Varav mättade fettsyror23,6
Kolhydrat0
Varav sockerarter0
Protein26
Salt4,7