Raclette betyder att skrapa. Osten värms i en speciell ställning där den sedan skrapas av ner på en tallrik och äts tillsammans med skalpotatis, torkad skinka och pickles. En härlig ost som smälter fint och med en smak med härlig mjölkighet.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 2,5 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 2 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Opastöriserad koMJÖLK, salt, animalisk löpe, färgad yta med Rocou. (se också mimolette) fett i torrvikt:56-62% Ursprungssland: Frankrig |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |