Opastöriserad caviar från Aquitaine. Den skiftar i färgen från gråsvart och ljusare grå till att ibland var gyllenbrun som kastanjer. Smaken ökar efter dom 3 första månaderna. Caviarn kommer från den sibiriska stören, Baeri. Man anar smör, hasselnöt och rå valnöt i smaken som är välbalanserad och fräsch.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,5 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 1 |
Kylvara | Nej |
Ingredienser | Caviar från stör av arten Baeri, salt. Konserveringsmedel: E285 |
---|---|
Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1075 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 258 |
Fett | 16,3 |
Varav mättade fettsyror | 3,07 |
Kolhydrat | 0,6 |
Varav sockerarter | 0,2 |
Protein | 27,6 |
Salt | 3,04 |