Opastöriserad caviar från Aquitaine. Den skiftar i färgen från gråsvart och ljusare grå till att ibland var gyllenbrun som kastanjer. Smaken ökar efter dom 3 första månaderna. Caviarn kommer från den sibiriska stören, Baeri. Man anar smör, hasselnöt och rå valnöt i smaken som är välbalanserad och fräsch.
Ursprungsland | Frankrike |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,05 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 10 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Kaviar fra BAERI stør, salt. Konservering: E285 |
---|---|
Allergentyp | Fisk och produkter baserade på fisk |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |