Oxinnanlår kryddat med salt, peppar och klassiska kryddor och sedan torkad i svala bergsgrottor. Vacker djupröd färg och magert med fin struktur och en intensiv köttsmak. Den strikta lufttorkningsprocessen är avgörande för den karakteristiska bresaolasmaken och vanligtvis tappar köttet upp till 40 procent av sin vikt under lufttorkningen.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 3,3 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 7 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 4 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | Nötkött, salt, dextros, naturliga smakämnen. Konserveringsmedel: E 250, E 252 |
---|---|
Allergener | Nej |
Energi (Kj/100g) | 651 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 150 |
Fett | 2,9 |
Varav mättade fettsyror | 1,5 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 32 |
Salt | 4 |