Ett intressant och nyskapande vin som tar chardonnay till nästa nivå. Vingården ligger på höglandet i Alicante, i regionen Alto Vinalopó, och de producerar en begränsad mängd handgjorda viner. Detta vin får vila på franska nya ekfat i tre månader innan det buteljeras.
Ursprungsland | Spanien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,75 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kylvara | Nej |
Alkohol % (till NAV) | 12,5 |
Vinregion | Valencia |
Ingredienser | 65% Chardonnay, 35% Moscatel |
---|---|
Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |