Ett vin med ljus hallonröd färg och smak av hallon och jordgubbar med en viss fruktsötma och en pigg syra. Denna rosé är gjord på druvorna Merlot och Monastrell och Merlotmusten får vila på ståltank medan Monastrellmusten får vila två månader på nya franska ekfat. Vingården ligger på höglandet i Alicante, i regionen Alto Vinalopó, och de producerar en begränsad mängd handgjorda viner.
Ursprungsland | Spanien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 0,75 |
Enhet | Styck |
Antal per kolli | 6 |
Kylvara | Nej |
Alkohol % (till NAV) | 12,5 |
Vinregion | Valencia |
Ingredienser | 85% Merlot, 15% Monastrell |
---|---|
Allergentyp | Svaveldioxid och sulfit i koncentrationer högre än 10 mg / kg eller 10 mg / liter uttryckt som SO2 |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 0 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 0 |
Fett | 0 |
Varav mättade fettsyror | 0 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 0 |