Osten framställs genom att värma upp ostmassan tills den smälter och bildar trådar som sedan spinns runt sig själv och ger provolonen sin runda form. Provolone är fyllig, skarp och kryddig i smaken och görs i salamiform. Härlig bordsost och god som smältost. Lagrad minst 6 månader.
Ursprungsland | Italien |
---|---|
Nettovikt i kilo | 6 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 1 |
EAN-nummer | 2800455031004 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | KoMJÖLK, salt, löpe. Konservering: E202, E203, E235. Coating: Paraffin E905. Skorpan er inte ätbar. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1678 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 405 |
Fett | 33 |
Varav mättade fettsyror | 24 |
Kolhydrat | 0 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 26 |
Salt | 2,3 |