En praktfull, fast bergsost gjord på komjölk från Dolomiterna. Den är tillverkad av familjeföretaget La Casearia och lagras i 6 månader då den utvecklas till en homogen och kraftig ost med en massa karaktär.
Varumärke | Casearia Carpenedo |
---|---|
Ursprungsland | Italien |
Nettovikt i kilo | 1,58 |
Enhet | Kilo |
Antal per kolli | 4 |
Kolli per lav | 6 |
Lager per pall | 4 |
Kylvara | Ja |
Ingredienser | KOMJÖLK, mjölksyrabakterier, salt, löpe, lysozym från ÄGG. Skorpan är behandlad med E202, E235 och E150b. Ursprungsland MJÖLK: Italien. |
---|---|
Allergentyp | Mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos),Ägg och produkter baserade på ägg |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1825 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 440 |
Fett | 35 |
Varav mättade fettsyror | 26 |
Kolhydrat | 0,8 |
Varav sockerarter | 0 |
Protein | 0 |
Salt | 2,2 |